Bekijk de tarieven

Kies wat het beste bij u past

Familie fotoshoot

Het starttarief voor een gezinsfotoshoot is 300 euro. De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Voor deze prijs mag u maximaal 5 personen meenemen en één locatie kiezen. U ontvangt 15 professioneel bewerkte foto's. Als u meer mensen wilt uitnodigen of meer foto's wilt ontvangen, kan dat worden geregeld. Om alle details over de fotoshoot te krijgen, neem dan contact met mij op.

Portretten

De startprijs voor een persoonlijke fotoshoot is 200 euro. De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Voor deze prijs kunt u kiezen voor maximaal twee locaties. U ontvangt 8 professioneel bewerkte foto's. Als u meer foto's wilt ontvangen, kan dat worden geregeld. Om alle details over de fotoshoot te krijgen, neem dan contact met mij op.

Evenementen

De startprijs voor een evenementen fotoshoot is 450 euro. Voor deze prijs duurt de fotoshoot ongeveer 2 uur en 30 minuten. Je ontvangt 30 professioneel bewerkte foto's. Als je meer foto's wilt ontvangen, kan dat geregeld worden. Om alle details over de fotoshoot te krijgen, neem dan contact met mij op.

Zakelijke aanvragen

Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerde fotoshoot of unieke creatieve oplossingen voor je merk, ik ben blij om de mogelijkheden te bespreken. Als multi-getalenteerde specialist bied ik een volledig pakket voor uw merk ontwerp - van een op maat gemaakte fotoshoot van uw producten tot een op maat gemaakt logo-ontwerp. Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een afspraak.